Raikan Kegilaan Musim Bola Sepak Dengan Siri Jersi Cheetah

1 min read

Kuala Lumpur, November 29, 2022 – Dengan kerancakan bola sepak kini mencecah tahap demam panas, Cheetah, jenama buatan negara ini paling dominan bagi pakaian sukan dan kasual sejak 1977, hari ini melancarkan siri khas jersi bola sepak disasarkan kepada para peminat Permainan Indah ini di seluruh negara.

Koleksi ini mempamerkan kehebatan Cheetah dalam jalinan warna-warna terang dan reka bentuk berani dengan fungsi berorientasikan sukan untuk mencipta kenyataan fesyen di dalam dan di luar padang bagi peminat bola sepak dalam menyokong pasukan kegemaran mereka. Konsep dan reka bentuk jersi bola sepak ini direka khas oleh pereka terkenal dan Pengarah Kreatif Cheetah sendiri, Dato’ Jovian Mandagie.

“Koleksi Tuan Rumah baharu terdiri daripada penampilan kasual untuk peminat bola sepak yang gemar dengan rangkaian lengkap untuk lelaki & wanita. Siluet bersaiz besar dengan fabrik penyejukan menjanjikan keselesaan terbaik memakainya dengan gaya hidup aktif. Warna-warna cerah dipilih untuk meraikan musim bola sepak ini yang dijangka menggembirakan peminat dunia” – jelas Dato’ Jovian Mandagie.

Roy Ho Yew Kee, Pengarah Eksekutif Cheetah Holdings Berhad berkata, “Rakyat Malaysia amat meminati bola sepak dan sebagai jenama buatan Malaysia bagi sukan dan fesyen, Cheetah berada di kedudukan terbaik untuk menawarkan peminat bola sepak peluang untuk menzahirkan cetusan diri mereka sendiri dan Bersatu dengan dunia bagi meraikan ekstravaganza bola sepak yang berlangsung sekarang.”

“Cheetah juga memiliki kaitan dengan bola sepak yang lama dan merupakan jenama bagi jersi rasmi Kelab Bolasepak Perak. Siri jersi bola sepak yang kami perkenalkan direka khas untuk kelihatan bergaya dan pada masa sama, berprestasi baik di dalam sebarang pertandingan kompetitif,” kata beliau.

Raikan Musim Bola Sepak Dengan Siri Jersi

Siri jersi bola sepak Cheetah kini boleh didapati di kedai jualan Cheetah terpilih dan dua kedai utama Cheetah Flagship Stores di Pusat Beli-Belah 1 Utama dan SkyAvenue (Genting Highlands)  dengan harga jualan bermula daripada RM39 dan ke atas. 

Cheetah juga menganjurkan Peraduan Bola Sepak Cheetah, yang meramalkan Juara Dunia untuk meraih hadiah-hadiah wang tunai, dari sekarang sehingga 19 Disember 2022.

Para peserta dikehendaki membuat pembelian di kedai-kedai, kaunter atau laman web Cheetah. Promosi dan pameran juga diadakan di pusat-pusat beli belah terpilih menawarkan pelbagai permainan dan aktiviti menarik kepada pengunjung.

Leave a Reply

Previous Story

No Court Cluster in Cabinet urges Rafidah

Next Story

Gong Cha mint chocolate drinks goes out of stock

Latest from Blog

0 $0.00
%d bloggers like this:
Verified by MonsterInsights