///

Zoho Umum 65% YoY Pertumbuhan Pasaran Atasan, Menambah Pelaburan Merentasi Perniagaan dan Teknologi

2 mins read
Zoho

Singapore – 4 Mei 2023 – Zoho Corporation, sebuah syarikat teknologi global terkemuka, hari ini mengumumkan pelaburan menyeluruh di seluruh portfolionya untuk mempercepatkan momentum pasaran atasan selepas tiga tahun, 65% CAGR dalam segmen pasaran pertengahan dan perusahaan, yang kini mewakili satu pertiga daripada keseluruhan perniagaan. Syarikat itu kini mempunyai lebih daripada 90 juta pengguna merentasi lebih daripada 600 ribu perniagaan global dalam semua saiz.

” Dengan DNA kami yang kukuh sebagai syarikat platform teknologi, kami telah meningkatkan kematangan dan kesediaan kami secara berterusan untuk organisasi besar dengan melabur di dalam bidang berkaitan,” kata Sridhar Vembu, CEO Zoho Corporation. “Asal-usul kami yang sederhana dalam SMB telah membantu kami membina perisian berkuasa secara sistematik dengan kebolehgunaan harian yang kukuh. Di seluruh produk kami, kebolehlanjutan, kebolehgunaan, pembungkusan dan penyelesaian pergi ke pasaran. 

Pengumuman Zoho

Pengumuman hari ini merupakan bukti kepada matlamat tersebut, membantu pelanggan kami menggunakan lebih banyak perisian kami, menambah keupayaan baharu, memperluaskan platform kami agar sesuai dengan aliran kerja terperinci mereka dan bersedia untuk masa hadapan. Sama ada pelanggan membeli perisian kami untuk satu jabatan atau keseluruhan organisasi, satu aliran kerja atau koleksi perjalanan pelanggan, pengalaman dengan Zoho akan jauh lebih mudah berbanding dengan mana-mana vendor besar yang lain.”

Zoho sedang mengumumkan pelaburan kritikal yang disesuaikan dengan perniagaan pasaran pertengahan dan perusahaan merentas perkhidmatan pergi ke pasaran, produk baharu, kebolehlanjutan platform, AI dan privasi & keselamatan. Pelaburan ini bertujuan untuk mengubah pengalaman pelanggan perusahaan dan mendayakan kejayaan pelanggan secara sistematik.

Pelaburan Pergi Ke Pasaran:

EBS: Organisasi perkhidmatan profesional khusus syarikat mereka, Enterprise Business Services (EBS), memberi perkhidmatan kepada organisasi besar dengan menyediakan kepakaran merentas kejuruteraan penyelesaian, pengurusan akaun dan kejayaan pelanggan. EBS Zoho kini memberi perkhidmatan kepada berpuluh-puluh pelanggan global, termasuk perkhidmatan kewangan, automotif, pembuatan dan penerbangan. Untuk membantu perniagaan perusahaan berjaya mengurus tindanan teknologi mereka dalam iklim ekonomi hari ini, mereka komited untuk mengembangkan kumpulan EBS merentas kemahiran, kedalaman industri dan kehadiran serantau.

Perkongsian Baharu SI Partnerships: Sepanjang tiga tahun yang lalu, Zoho telah menyediakan senarai perkongsian dengan syarikat perunding teknologi yang berkuasa, termasuk Tata Consultancy Services, Deloitte, PricewaterhouseCooper, Infosys, Tech Mahindra, Hexaware dan Wipro, untuk membantu organisasi besar melaksanakan teknologi Zoho dan meraih sebahagian besar manfaat daripada nilainya. Melalui pusat kecemerlangan, Zoho akan terus bekerjasama dengan rakan kongsi ini untuk memperhalusi platformnya sendiri, mewujudkan penyelesaian untuk pelbagai industri, serta membangunkan amalan terbaik untuk pelanggan.

Lokalisme Transnasional: Usaha pengembangan serantau yang kukuh membantu Zoho mengekalkan pertumbuhan perniagaannya dan komitmennya kepada pelanggan sepanjang berdepan dengan pandemik. Pada tahun lepas, Zoho telah mempercepatkan usaha ini, menambah pejabat serantau baharu di seluruh dunia untuk memupuk keupayaan pengurusan akaun secara serantau dan memberi perkhidmatan yang lebih baik kepada keutamaan organisasi besar.

Perolehan Global: Pelanggan kini boleh membayar Zoho dalam lebih 15 mata wang di seluruh dunia, dan jumlah ini semakin meningkat. Oleh itu, Zoho dapat menyokong usaha perolehan besar global, yang biasa bagi organisasi perusahaan dengan pelbagai peringkat operasi serantau, melalui aliran perolehan bersatu yang memanfaatkan proses menginvois berbilang mata wang.

Latest Malaysia Read more breaking and trending stories from @LatestMalaysia

Only In SINGAPORE: Woman Nonchalantly Leaves RM30,000 CHANEL Bag On Restaurant Table

Some might even go as far to say that Singapore is the UAE of Southeast Asia as the people there seem to be pretty wealthy.…

More Images

Zoho

Leave a Reply

Previous Story

PM Anwar Welcomes COLDPLAY With OPEN ARMS Making Malaysians HAPPY  

Next Story

Najib Razak’s 1MDB CORRUPTION Trial Postponed Due To DIARRHEA

Latest from Blog

0 $0.00
%d bloggers like this:
Verified by MonsterInsights